Kvällstankar

Kvällstankar...
Att ligga i en säng, som vanligtvis består av två själar, men i denna stund och en tid tillbaka endast bestått av en ensam själ är en känsla som inte alls går att beskriva i varken ord eller text. Det är ingen som klagar på snarkningar, pratar i sömnen eller vänder sig för mycket under natten.. Men det är heller ingen som erbjuder sin arm, andas en i nacken eller bara visar sin närhet genom att stöta emot med tårna. Jag kan fortfarande inte sätta fingret på om det är en härlig eller förjävlig känsla.. Och det är faktiskt inget jag tänker uttrycka mig över här.. Men de jag kan säga är att det är nyttigt för samtliga att få vara ensam någongång, eller ensam, jag är inte ensam, jag har massa vänner och familj runt mig, men att vara själv.. att få se på tv långt in på natten, sova med lampan tänd (om man vill de). Ta en promenad, göra spontana saker och framförallt tillbringa tid med sig själv! Det är skit jobbigt ibland, och ibland går det som på räls. "fånga dagen" säger jag lite klyschigt men ack så sant!

Nu ska jag sluta mina ögon, ladda för en ledig morgondag som kommer bestå av fönsterputs samt frosta av frysen, men tro inte att jag gör det själv.. Nej nej. Jag har ringt in min mormor som kommer och hjälper mig!
I lördags sprang vi Action Run för andra året irad.. Det gick inte helt okej, snabbare än förra året men ville även plocka ut lugnorna under loppet för ojoj vilken förkylning som bröte ut.. Så här ligger ja, nerbäddad i sängen i hopp om bättre status i morgon!