Julafton!

Att vakna med plus grader och grönt gräs fick mig kanske inte på den bästa julkänslanssidan.. Men det tog sig då vi fick lite frukost och sen julfika hos syster Stina och julmat hos mamma och pappa! :)
Senare på eftermiddagen åkte vi till småris och fick oss lite fruktsallad och julklapps öppning.. :)
Jag fick en del fina klappar, men en av de bästa var Wii konsollen och spelen jag fick av Davvan :)))))) Jag må bli en nörd, men fasen vad kul!  :D Det kommer liva upp stämningen i Nybergsund under säsongen ;)




Dave fick ett par jumpers av mig!" :) Får vi se om han kommer använda dem! :)

När julgröten skulle fram tog bröderna Karlsson fram rester av pizzan som de käkade igår.. Jag blev så glad att ja fällde en tår! :D Töntigt?! Jag vet! Men det var länge sen jag åt en god pizza, och framförallt från Sverige. !!! :p Och goood var den! :D .. Inte varje jular man käkar pizza ist för tomtegröt! :D Whoho..

Nu sitter jag och kollar igenom lite filmer på datorn medans grabbarna spelar detta cod spel igen! kan ju tro att de fick de i julklapp i år, men det var 2 år sedan! Kan lova att det var en bra julklapp om någon behöver ett tips till nästa år ;) Dessa skjut spel går konstigt nog hem bland en del! :p  Själv är jag råkass, så får underhålla mig med annat så länge :)

I morgon blir det mer mat, jul mat? nja, jag vet inte men det blir någon form av mat och på kvällen lite trevligt sällskap av släkt och vänner till davids famillia.. :)
Ska försöka hinna umgås lite med min mamma och pappa också innan jag åker tillbaka till grannlandet på måndag. ;) Nåväl, nu ska jag nog krypa ner i sängen och göra ett försök att somna, men det kommer nog kännas som om jag sover i ett tunnt gamalt tält under andra världskriget.. skottlossning över allt.. ;)
En upplevelse! .

Hoppas ni haft en bra julafton! :)

Hejdå!