Efter regn kommer solsken!

Efter regn kommer solsken, skulle ja väl kunna uttrycka mig!! Gårdagens jobb gick super bra och jag är nöjd över dagen.. trots ett fel som jag gjorde så var dagen bra ändå! :)
Idag har jag varit ledig.. Jag packade ryggan, bärde med mig skidorna och tog mig en tur i spåret. Jag var inte ensam kan ja berätta, gud så många som åker längdskidor.. mer än ja trodde! ;) Barn  som vuxna.

Efter lite mer än en timmes åking tog ja en paus, satte mig på ett bra ställe in till kanten och plockade upp de som fanns i min ryggsäck! :)

Varm O¨boy , smörgåssar, klementin och russin & mandlar .. :)
Det var så skönt att ta en paus från åkingen .. eller ah, snarare gåingen! :) Jag är ju inget proffs på skidor kan ja förmedla.. Så jag går typ med dem ! :) Trampar liksom! ;p Men försöker så gott ja kan och hoppas att de snart kommer in en bra rutin på de hela! :)

I morgon är det Nyårsafton, och jag vet inte vad ja ska göra.. Mollie mår inte särskillt bra, förskyld och grejer, så kanske stannar hemma med hon och lagar någon god mat och tar det lugnt, eller så hoppas ja att någon annan drar med oss ut så vi får ha lite kul! :)
Det är trots allt nyår! :)

På 00:00 slaget ska man pussa den man älskar och ska tillbriinga år 2011 med! David, hur gör vi ?? :) antar att det blir en slängpuss via datorn!! :)

Nej nu ska ja sova, ska upp och jobba tidigt i morgon ! 8-16.. vilket säkert kommer leda till att ja jobbar över .. kanske, kanske inte!!

Ha de bra!!!