Puppont!

underbart folk! ..
Jag är lite smått stressad... eller, jag är egentligen väldigt hungerig och då brukar allt runt om kring vara fel! :) Men som tur är så är jag helt ensam i huset ett tag till.. Maten börjar lukta i fårn ugnen och sällskapet kommer snart hem! :) Kyckling i två olika marinader, tjock pommes och bearnäääs på det. Och självklart en fetaorst sallad! En bättre lördagsmat är svårt att få tag på! :)

I morse åkte ja in till sjukhuset med Pappa för en bokad tid på hudkliniken. Skulle "kolla" två leverfläckar som jag haDE på kroppen! När ja kom dit kikade det lite på dem, och sa.. - ja, lika bra att vi tar bort dem dirrekt!  Så 8 stygn på den ena och 2 på den andra! :) Spännande, min frösta operation alltså! :D haha.  Inget drama precis.. :) Men nu är de borta och nu väntas bara läkning i några veckor på det! :) Eller, veckor, skulle tejpa upp till 6-12 månader ! :)  Det svider lite nu då bedövningen börjar släppa! =) Synd om mig, tur att ja får mat snart!! :D

I morgon ska familjen *Småris åka til skarasommarland ... och jag vill MED!!!! men ingen osm ville byta arbetspass med mig, så bara för mig att håppa skara och åka på 4 hs jobb! Bita ihop helt enkelt och hoppas på att vi åker tillbaka dit nästa år, för jag har för mig att det är ganska roligt där! :)

Ska försöka tvinga iväg David till bodaborg på torsdag och Liseberg om 2 veckor! :p haha.. ska göra allt för att försöka komma iväg på någonting mer i sommar!  Något mer semester liknande än Peace and Love festivalen ! ;)

Nu är maten alldeles snart klart och jag ska gå och duka! =)

... btw, dängde skiten ur Emilia och Karl på YATZY i morse också! :) får se om det blir en revanch match ikväll!



hade!