Summasumarum

Hoppsan hejsan, dåligt på skrivfronten.. Har haft så lite att göra att de faktiskt inte funnits någonting att förtella.. Någonting annat som är dåligt, det är mitt knä!!  Efter statsloppet har jag haft super ont i vänsterknät och på grund av detta tagit en paus från träningen! 
Så 2 veckor av bootcampen försvann.. Tusan! Igår gjorde dem de slutgiltiga Max-testet och jag kan minnas på ett ungefär hur bra jag skötte mig vid de första tillfället, så jag kommer i helgen att köra ett eget Maxtest och jämföra första gången mot nu! 
I detta Maxtest ingår 
2km löpning på tid. Tror jag sprang runt 10min första gången. 
Armhävningar - 17st gjorde jag sist om jag minns rätt (och då är de inga mes hävningar utan riktiga på tå i ett jämt tempo. 1sek upp och 1sek ned). 
Rygglyft: minns inte exakta summan, men gissar runt 25st (ungefär). 
Situps: 40st (?) minns heller inte denna summan exakt). 
Upphåpp: runt 20st skulle jag tro. 
Plankan: 57 sekunder (har jag för mig). 
Jägarvila: 1min 20 sek (ingen aning vad tiden blev där faktiskt). 

Så de orginalmål som gäller är att springa dubbelt så fort, göra dubbelt så många, och stå dubbelt så länge.. Kommer det gå? I någon av grenarna tror jag absolut, men inte i alla :) 
Det återstår att se när jag kört! 
Jobbar hela helgen så ska göra de så fort jag får lite tid :) eventuellt i eftermiddag innan jobbet! ;) 

På tal om jobb, i måndag fick jag hoppa in och jobba på avd20 på CSK (där jag hade praktik i våras). De behövde personal och jag som passande var ledig från mitt andra jobb tackade ja och gjorde ett pass :) Kul med något nytt :) 



När man prata om något nytt... Om FYRA dagar flyttar vi till Forshaga (grossbol) och blir sambos (på riktigt) känns som vi varit de i snart 8år, men nu äntligen är det dags!! Ingen är gladare än jag! Att då slippa bo i en kartong och även kommer att få ha alla mina saker på ett å samma ställe! underbart! 
Vi har klarat av den tiden jag bodde i Sunne i 3år & den tiden jag bodde i Norge i 6mån + 3mån (året där på) då ska vi väl klara av att bo tillsammans också :) haha!! ^^ 

Sen i onsdags kom Silje hem från sitt flygarjobb och vi åkte till vår finaste Kerstin som har fått en liten Stina :) Inget slår doften av bäbis! Gudamejjen. Oj så fin hon var :) 



Gårdagen var en dag av ledighet som slutligen spenderades med en av favoriterna Linnea Hastö! Det blev en tur på Bervik och Ikea. :) jag fick med mig mycket fint hem! :) och framför allt en Perkulator! Så kommer ni hem bjuder jag gärna på kaffe! Bara ni talar om hur man gör då jag själv inte dricker kaffe!! 



Och nu har vi precis varit på café här i Forshaga och ätit räkmacka! De kallar jag bra fredags frukost!