LedigDag!

En ledig dag har gått mot sitt slut.. Idag var första dagen jag egentligen längtade lite efter min två veckors semester i september! Då ska jag se till att göra massa saker som för gyller dagarna! Jag kommer som ni vet inleda semestern med en helg i Stockholm och med de tjejmilen... Sen är planen att jag skall åka utomlands, får dock se hur de blir med den saker först.. Vet ingen som vill följa med mig.. Eller vet och vet, de vet jag men ingen som kan. Funderingar går kring Kroatien just nu.. Vi får se om någon nappar och följer med.. Jag har fått ca 5 soltimmar denna sommar.. 5h som jag njöt av .. Annars har jag varit på jobbet under solens varmaste timmar på dagen.. Och jag är en sån människa som behöver sol.. Som får energi av solen, vem får inte de egentligen?! 
Oavsett om jag kommer iväg eller ej, så kommer jag avsluta semestern med Action Run.. Även tjurruset är mitt i semestern också, men har inte velat anmäla mig då jag inte vet hur de kommer se ut då med utomlandsresan och så.. De lär märkas! 

Nåväl, idag har jag varit med mamma, Stina och Selma en stund på förmiddagen, sen tvingade jag med syrran till Värmskog för att äta Värmlands godaste räksmörgås, fantastiskt goda!!! På vägen hem tog vi vändan genom Edsvalla för att se lite.. Men eftersom jag ska till Ullared på söndag så köpte jag inget.. Stina köpte däremot träskor och en scharf! Tjusigt värre!! Kvällen bestod av träning.. Träning på hög nivå.. enl Isa i alla fall! Jag dansa, tjoa och blev svett, samtidigt som jag mellan varven försökte lyfta vikter. Men det är alltid lika viktigt att ha kul även på gymmet ibland!! 😀👍🏽

& tyvärr Gunnsan.. De blev inga bullar bakta .. Typiskt! 😁😇