Slutet gott, allting gott!

Tiden bara rullar iväg och istortsett bara försvinner!
Nu är det sista dagen på år 2013 och i morgon går vi in på 2014. Helt ofattbart att ytterligare ett år har gått. 
Igår körde vi igång handbollsträningen igen efter julens vila! Trots att det bara var två veckor (eller om det var tre), så väller magen ut utanför byxkanten igen och man istort sett rullar fram? Tur det är jul en gång om året! 
Jag och brorsan bestämde oss får att anmäla oss åter igen till Karlstads statskupp! Men om jag ska orka springa in på bättre tid än förra året måste jag vandal om och helst få bort några kilo fett! Nu väger jag (enligt mätaren ca 10kg för mycket jämfört med min längd. Därför kör jag igång med ordningheterns den 2a januari.. Den 1/1 är det baksidag och även förlovningsdag, så jag vill gissa att det inte blir allt för nyttigt denna dag! Och det tycker jag även med all rätt att vi inte skall behöva vara, nyttiga alltså! :) 

Ikväll/eftermiddag samlas vi på Småris där det vankas matlagning ihop och umgås. Men först skall jag sova några timmar då det är natt och jag har fortfarande inte lagt mig.. Idag för mig är egentligen den 30/12 men enligt tid och rum är det 31/12 alltså nyårsafton. 
När jag vaknar om några timmar skalliga handla på både affären och bolaget. Sen skall jag hem och förbereda efterrätten som kommer bestå av pannaCotta vanilj och choklad, toppad med frukt och bär och choklad! Kommer defensivt att uppdatera med bilder från kvällensgång! :) 

Om vi inte hörs innan 00:00 slaget vill jag önska alla ett gott nytt år! Och tänk på: "så som du tillbringar årsskiftet (00:00) så kommer kommande år att bli!". Omringad av nära och kära kanske? :) 
Kram på er!