Ventilerar!

Att få inspiration av ett tv program är väl ofta.
Jo visst är det ofta.. ser du en reklam film om tillexempel mat. Då får du insperation till olika maträtter och så vidare.. Men denna insperation handlar egentligen om en annan sak, fast ändå samma ämne på ett vis..  Jag kollade just på kanal 5, där det handlade om matmissbrukare.. Alltså FETA människor! 
Då fick jag känslan av att tänk att få träna ihop med en tjockis. Inte som tränare, utan träna tillsammans och peppa varandra.. Jag personligen skulle få mer motivation till att träna och till att få ett resultat.  Jag tror också att den tjocka personen får mer motivation att träna om den man tränar med orkar lite mer och då vill man visa att man orkar lite till och i slutändan kanske och förhoppningsvis nå ett resultat! :)

Och att man tillsammans kommer överens om en bra och lagom kost som man kan starta upp sakta men säkert och börja trappa ner sakta men säkert till allt onyttigt som man stoppar i sig...

Jag säger inte att jag är särskilt tränad, för det är jag verkligen inte!! Men jag skulle vilja få mer motivation att börja träna mer och få se resultat.. För alla säger att de ska börja ett nytt liv och nu är det dags att ta tag i detta.. Men så går det en dag och suget på socker och mat börjar tränga sig på.. äsch, nytt liv tar vi en annan dag!! Eller jag börjar i morgon... Jag känner igen mig precis i detta!!! .

Och jag kan tycka att jag äter onyttigt i stort sett varje dag.. Men det beror verkligen på vem man jämför med och vem man umgås med... Tittar ja runt bland människor i min kommun bara så ser jag dagligen olika former och matvanor..

Tänk på de nästa gång ni handlar.. att snegla i kön på ICA på vad dem runt om kring dig har i sina korgar och vagnar... Många gånger ligger det alltid någonting som INTE är specielt bra för vår kropp..  Skulle ni titta i min korg så skulle det absolut ligga något onyttigt där i kan jag lova! ..

Men idag, NU.. fick jag insperation av ett tv program som ja såg på femman om dessa tjockissar som ja prata på .. Hon hasde inte varit utanför sitt hus på 10 år.. Sen tillslut gjorde hon en mag operation och förminskade magsäcken.. Istället för att börja äta mindre började hon svälta sig själv och slutligen dog hon på grund av för lite närig trots att hon fortfarande var väldigt stor..
Att människor är så ovetende om vad som är rätt mat och rätt mängd..
Hon beställde mat från internet som kom hem levererat och nog fanns det en hel "ICA" påse med olika godissar som hon la under täcket tills socker suget kommer.
- Hon kuncde inte ta sig ur sängen.. Som familj, varför ger man henne fel mat??, varför ger man henne tillgång till internet så hon kan beställa mat??? Mycket beror på familj och vänner också !!
Man kanske inte ska vara "snäll" alltid på kortsikt!! Utan snarare snäll på lång sikt och ge människan rätt mat!!

Jag skulle vilja att någon kom hem med ordentlig mat... Laga själv kan ja, men det är väl just det där med att gå till affären och gå förbi godishyllan!! hm..

Känner någon som jag ???

Nu har ju inte jag något av dessa problem som är SÅÅÅ stora.. Klart man ska få unna sig och käka de man vill så länge det är på rätt nivå och så länge man blanserar det med träningen!! .. ;)

Man vill så mycket mer än vad man gör..
Så är du tjock och vill börja träna.. Träna med mig ;) Vi kör ihop och peppar varandra!! :)
annars,  kämpa på!


:)