Jag är så glad för jag är nöjd!

Och mina fantastiska sommardagar fortsätter... Trots att jag jobbar nästan mer än 100% så hinner jag med livet för tillfället! 

Förra helgen begav jag mig norr mot sagolika Sunne! Där jag bodde under gymnasietiden.. Och oj, jag blir så glad när jag kommer innanför dessa kommungränser och konstigt nog så känner jag mig som hemma där!!
Skulle mitt liv ta en grisvändning är Sunne en av ställena jag gärna flyttar till!. Och under själva gymnasiet ville jag bara därifrån 😂 men på den tiden var jag rätt så nykär också, ! ☺️
Vad gjorde jag i Sunne då? Jo, så klart den årliga "fryksdalsdansen" och jag tror att det i år var den absolut bästa någonsin, på alla sätt och vis! Att få umgås med fantastiska människor, skratta, gråta och bara få va glad i livet, då mår man ju som bäst! Dansade varje kväll och då menar jag bugg/fox.. Gick inte till "discot" en enda gång.. De klarar jag mig väldigt bra utan! Men bugg och de nya "dirtyFox" som de så fint heter, och som jag säkert skrivit om tidigare... De är verkligen så himla himla roligt.. Och mysigt också för den delen! Så länge man dansar med en vettig människa!. :). 

Bodde, de gjorde jag hos min fantastiska Emma.. Du förgyllde hela helgen! TACK! 

Jag gick in med rätt låga förhoppningar på fryksdalsdansen i år med tanke på mina upplevelser sen Malung och dansbandsveckan. Men faktiskt så hade jag lika roligt där som nu!  Tack alla ni som var med och gav mig ytterligare fler minnen från "den bästa sommaren 2015".  

Förkylningen som jag drog på mig efter Malung, försvann aldrig utan blev bara starkare efter fryksdalsdansen! Men ack så värt!!! 
Nu börjar de dock ordna upp sig och har efter 100år (ungefär) tagit mig tillbaka till gymmet.. Har flera  stora utmaningar i höst som jag måste börja ladda kroppsligt för! Så börja om från början, börja om på nytt.. Som Sven-ingvars hade sjungit! 






Ska som sagt hålla i spinningklasser i höst... Har precis gjort klart upplägget.. Nu är det träning och fokus på de som gäller! Och om snart en månad är det dags för tjejmilen i Stockholm och Action Run i Örebro! Hej å hå, kämpa på!