sen kväll. tidig morgon

Var på grill kallajs hos min käraste granne Josefine i gårkväll. :) Alla gamla vänner var där, i alla fall många av dem. Jag fick även se lite nya och bara bekanta ansikten också! Helt okej, jätte okej. :) Det var jätte kul att få träffa folk man inte umgås så ofta med.

Förövrigt rockade jag, Josefine, Fabian och Anton loss på köksgolvet! :) Tiden bara FLÖÖÖÖÖÖG iväg.
Jag kom till josefine ´vid sex tiden vi gjorde oss i ordning och grejer innan. Valde musik, smink, you know. Vid halv 10, 10 tiden kom de andra in droppandes, fotbollen hade hunnit tage slut och alla hade kunne gjort sig klara for the night! .  Vi började grilla, och jag har nu lärt mig att Emma är grill-mästaren blad gänget och att Anton INTE är det! :) Haha....
Efter lite prat, dans och gemenskap var klockan helt plötsdligt 02:00.. Och eftersom jag var där först så fick jag hjälpa till att ställa iorning allting så jossan inte behövde göra allt själv i dag. :) Sen var jag hemma klockan 03:45 och somnade som en stock. . Det roliga med mig är ju då att jag vaknar så himla tidigt. Gick upp 06:30. Och MArcus har inte ens ringt och frågat om jag vill jobba.. (chefen)

I vilket fall så måste jag jobba med mitt andra sommarjobb nu också! Har börjat lite smått, men jag måste få tummen ur och verkligen börja flööda med tankarna och fantasin nu... Har några bra förslag och redan tagit lite kort så lite på väg är jag, men har bara en vecka kvar så jobba, jobba, jiobba!!!!

Ikväll blir det nog mys vid stugan en stund! Davvans family och min ska vara i stugan och grilla! :)

Vem tror ni inte tappade ett glas i går då?
nej, det var faktiskt itne jag, utan Emil Witsch! :)  BRAJOBBAT! MEn det gick bra tillslut, vi hjälptes åt att plocka ihop allt splitter,,

Tydligen ska alla iväg till lissasand och bada idag! Får se hur det blir för min del, skulle vara skit kul, men måste verkligen jobba! Kanske får gå ner med kameran och ta några krot på dem! :) Kanske behöver de en bodyguard som kan dyka i och hämta de som inte är så bra på att simma! VAn att stå i strömmar nu efter i går när jag stod i mammut nere! :) Haha..

Nej, nu är jg så hungeri att jag måste gå och käka, sen blir det solen en stund!
puss & Kram och hoppa alla hade det kul igår, kvällen var väldigt lyckad! Inga dumheter inträffade på något håll!