Det finns folk som ...

Han åkte utan mig! :)
- Jag pratade ju på att jag kanske skulle på kräftskiva i går.. David åkte utan mig..  Det kändes både bra och dåligt! Jag som hade gjort mig iordning . ;) haha.. Men i stället åkte jag till stugan och åt mat och spelade kort.. :) Jag körde även bilen från bommen, jävlar så bra det gick ! Jag blev nästan förvånad alltså.. BEstämde mig även för att köra från stugan till bommen, men då gick det inte alls som jag tänkt.. Det är en kraftig uppförsbacke som man ska köra på då, och så sa stina att jag skulle växla, men motorn orkade inte så jag blev tvungen att växla tillbaka till ettan igen.. och då gick det som de gick, handbromsen i och plats byte blev! :) .. Nästa gång blir det att köra med pappa sa han! :) Haha..

Nu ville jag så gärna till bervik med mammis, men hon dissa mig med det! - Jag är för lortig! Sa hon.. Mamma! Det spelar väll ingen roll! ? .. aja, blir att åka till småris senare ikväll .. I morgon är det skola i gen.. Men vi ska greja med klassföretaget! .. Dittliv AB som vi nu kallar oss..  Med allt inom hälsa..


Det börjar även bli dags att komma på vad jag ska göra under min 7 veckors praktik till våren.  Jag har några vaga ideér...

En vecka tänkte jag vara i skellefteå på skolan och ha hälsa med barnen.. och en vecka på dejeskolan. Där jag tänkte prata om hygién osv. Hur kroppen reagerar vid träning, och hur den förändras unde puberteten. Tänkte även höra mig för om det finns möjlighet att få pengar så man kan dela ut olika produkter.  För det finns så många ungdomar nu som inte har råd att köpa schampoo och tvål osv..

- Tänkte även höra mig för och åka till norge på ett spa. ! Det blir spännande! .. :)

Men nu har jag 4 veckor till! VAD SKA JAG GÖRA? :)