Nöjd trots förlust!

Att ha match på en onsdag dagen efter träningsdag och dagen innan träningsdag trodde jag skulle bli skumt, och framförallt jobbigt!! Vilket de blev.. Eller jobbigt i alla fall!!! Ikväll mötte vi Hammarö på hemmaplan och vi hade väl egentligen omedvetet ställt in oss på en kämpig match med stor förlust (omedvetet!), men så blev det inte!! Hammarö var nog inte med på att de skulle möta ett såpass hårt motstånd som de faktiskt mötte ikväll!! Visst att vi förlorade med två bollar (16-18) , men vi gjorde en bra andra halvlek och många bra incidenter i första halvlek.. Med någon minut kvar stod det 16-16 och då gick vi upp på "man-man" försvar, vilket är något vi får träna på!! 
Förra året vann Hammarö så överlägset över oss att det blev otroligt pinsamt.. Därför är jag helt och super nöjd med kvällens match som slutade så jämt! :) och Hammarö spelar ett bra some tycker jag också! De kontrar otroligt mycket, något som vi behöver ta efter.. Vi kontrar super dåligt och är för tunga i benen! 

Så på grund av detta satte jag precis upp ett nytt mål inom träningen.. En dag i veckan ska jag börja med intervallträning! Styrkan är de inge fel på, men konditionen .. Inte bra, inte bra! Så fort jag springer extra fort, eller tar i extra mycket så blir jag helt slut!! 
Distans konditionen (på en låg) nivå kan jag inte klaga på jätte mycket, men så fort de är dags för lite puls höjande så säger kroppen nej! 
Därför beslutade jag detta!! Och första passet får bli på söndag! Jag har fått med mig "Kärran" på detta också då jag behöver någon som skriker på mig!!! 😃👍 

Nu efter matchen kan jag inte somna, de var en hel del som jag skulle vilja gjort bättre.. Men det var också mycket som jag är nöjd med! 

För övrigt var ja nere på 38kg i morse! Så de blir spännande att se vad morgondagens vikt visar! 👍 


Är glad över ett otroligt bra lag som jag spelar i!! Inte bara i lag syfte med spel & pass osv utan ett kämpe lag med bra personer som varje person ger någonting!!! Tack för det! 



(Lånad bild av Emma). Kul att du och Vicci kom och kikade förresten! 😊😘❤️).