Lax i ugn !

Godkväll! 
Innan jag cyklade iväg på dagens träningar (som bestod av SpinnPump och Handboll), lagade jag och Mamma mat tillsammans! Det fick bli lax i ugn och pasta!  
När jag gjorde i ordning spagettin så hittade Manma makaroner i skafferiet, "detta är ju inget att spara på, vi blandar de med spagettin". Och dessa makaroner visade sig vara "low carb" och LCHF märkta makaroner! Nu gjorde ju inte detta någon skillnad då vi ändå blandade ihop det med spagettin, och vilken skillnad på smak och konsistens de var.. LCHF-makaronerna var torra och smaklösa.. Medan normal pasta smakar helt fantastiskt! ;) haha! Typiskt att det aldrig ska va tvärt om.. De som är "bra" eller åtminstone bättre brukar i många lägen smaka mindre bra jämfört med sånt som är onyttigt! 

Idag beställde jag och Johanna från Gymgrossisten, vi delar på ett 24flak med celsius! Dock gick det inte att blanda sorterna, så nu kommer vi antagligen bli trötta på lime smaken ett tag framöver! :) Jag passade även på att köpa bakprotein.. :) Ska bli spännande att testa om det märka någon skillnad jämfört med normalt mjöl! :) 

Dagens träningar gick som vanligt väldigt bra och det är otroligt roligt. MEN jag har åter igen fått tillbaka smärtan i höger smalben. Förra året trodde vi det var benhinnorna, men nu tror jag i själva verket att det är en muskelöveransträngning! Har käkat diklofenak i några dagar nu, det hjälpte till en början med åter kom. Ska pausa ifrån det och vänta några dagar, sen prova en 5dagars kur. Fungerar inte detta får jag söka vidare i vart felet ligger och vad man kan göra åt det! (Och det är inte vila, för de har jag provat). 

Nu ska jag sova då första dagen på nya kursen börjar i morgon! massage och hälsa! :) 

Så hör av er om någon plötsligt vill ha massage.. Vi ska i kursen massera runt 20st (har jag för mig). Klassisk och taktil! Tar en liten slant för 45min tänkte jag, ej bestämt än då kursen inte börjat än! :) Godnatt!!!