Slitsamdag..

Stora sockerbitar faller ner får den mörka svarta himlen. Jag och David har precis landat i varsin del av sängen, han läser i en tidning och jag kollar telefonen. Internet är så dåligt här ute i stugan. Får hoppas på att detta inlägg går att uppdatera.

De senaste 3 timmarna har vi varit ute och skyfflat bort dessa nyikommande bitar som lagt sig som ett tjockt täcke över gator och torg! Tur vi använde en redi traktor.. Tänk att ta allt med en spade? Då hinner nog snön smälta bort innan en blir klar! ;) 
De mest otroliga är att jag "trots obekvämligheter" somnar utan problem där ja sitter bredvid i traktorn! 
Och även när jag vill vara vaken... Så somnar jag nästa på stört. Och nu då, nu när jag äntligen fått lägga mig i sängen... Nej nej, då blir det nästintill omöjligt att somna. 

Jag har ändå haft en väldigt slitsam dag!
Började tidigt vid 7.20 och en löptur med full mondering på 1km ut till bussen.. Och visst, det är inte långt, men pulsigt av all snö! 
Jag kom i tid och hann med bussen som tack och lov var lite sen! 
Nu skulle jag möta upp Malin och Helén vid Sundsta badhus, sant ta en gymrumda i actic gymmet! Alltid lika svårt men spännande att prova ett nytt gym! Vid 10.00 sadlade vi om och gjorde entré på badhuset! Litet, men ändå väldigt fint och faktiskt lagom!! 

Innan jag tog bussen hem gick jag in på gymgrossisten och shoppade på mig lite nya grejer' där bland en vattenflaska då jag råkade glömma den på träningen igår :( 
Sen köpte jag antioxidanter (att blanda och dricka under träning), samt protein (efter passet och innan läggdags). 
Super nöjd ! Tack för bra hjälp g'R"ymgrosisten!!! 

Senare på eftermiddagen tränade jag pump och step-up!!!! Bästa träningen som inte får missas!!!!