Tankar och funderingar!


 Nu ligger jag i min säng och är precis på väg att somna. I morgon är det en stor dag. Jag och Linnea W tar tåget till Smögen och ska praktisera på havsspat! Härlgt, hoppas vi får träna och bada och NJUTA mycket! Det kommer säkert kännas som en mini semester.  :) Jag är i alla fall väldigt spänd och glad över att det blev av. :) Tack!
David ringde och sa godnatt förut också! Kommer inte träffa honom för ens sndagkväll eller onsdag kväll, beror på när jag är hemma. Åker direkt till Sunne ¨på måndag morgon igen! .. Ska ringa Hälsokällan i morgon och höra om praktik där måndag till onsdag nästa vecka! hoppas, hoppas jag får där! anars vet jag inte vd jag ska göra! Några förslag? ..



 
Jag bakade även mer bullar förut! :) Det är så gott med bullar.. Plus att man känner sig så duktig när man bakar dem och det blir lyckat också! :)
Jag sov hos David från igår till idag, Så när Kicki "davids mamma" körde hem mig bad jag om att få bli avsläppt vid ICA eftersom jag skulle handla..
- hmm, förra gången jag bakade tog kanelen och jästen slut. Det är nog det enda jag behöver, tänkte jag.
Jag handlade de jag skulle och gick hem! ..
Väl hemma satt mamma vid köksbordet ch väntade på mig...
- ska du baka nu igen? frågade hon..  Vi har ingen mjölk så du får nog gå och handla mer.
- Jobbigt!
Eftersom min mamma är så snäll, följde hon med mig till "när köp" i skived. Vi tog Cesar med oss.

Äntligen hemma och allt handlat så jag äntligen kan börja baka! ..
Jag började baka och när degen jäste slog det mig i huvudet. ÄGG! Jag gglömde bort äggen.. visserligen behövde jag bara ett ägg, men det är iaf  något. Jag orkade verkligen inte gå till affären än en gång. Så jag tog lösningen och ringde mormor..
- Är morfar hemma med bilen? .. Jag har inga ägg!! ..
- Nej, han har inte kommit hem än.. Vad ska du göra? frågade mormor..
- Jaha, då får jag ge mig av till affären igen ...
- Nu kommer han! skriker mormor i andra luren! ..

5 minuter senare parkerar morfar bilen på uppfarten och stiger ur med mitt ägg.. eller ah, fick två ägg i fall de ena skulle gå sönder. :)

Nu kan jag verkligen börja baka!!..  Nu hade jag kavlat degen, haft på smör, kanel och socker. rullat ihop degen, skärt den i bitar och lagt på plåten för att gsa. .. Bara för att jag är en godisgris var jag tvungen att smaka lite av degen! ..
- DEN SMAKADE INGENTING! bara deg!.. Vad nu då? undrade jag !!..  Efter många om och men kom jag på SIRAP!! (jag har sirap ist för socker)  FAN!! Det är aldeles försent att ha i sirap nu när bullarna bara väntar på att få komma in i ugnen! . hmm... Men klurig som jag är löste jag det på ett bra sätt. jag hälde lite sirap över varje bulle och smetade ut.! .. och när de väl var klara smakede det som vilka andra bullar som hälst! .. Kanel bullar då! .. Alltså mycket godia!! ..


Sista mars! .. Mitt busskort gick ut idag!.. skit, glömde öpa ett nytt... hoppas verkligen jag får åka på det ändå i morogn.. Får sga de att jag glömde byta.. för det gjorde jag ju.. även om jag inte har buss kort från skolan så har jag ändå ett varje månad!! .. Nu kankse busschaffören inte tror på mig! och jag kanske måste betala 27 kr för att åka från Forshaga till Karlstad! .. ja, det löser sig.. Det är i alla fall värt det! ..
Jag har lite alternativ på busstider i morgon.
Första bussen går 7.10 . Då är jag i stan 7.50.. Tror faktiskt det blir den bussen!.. Linnea är i stan 7.30 ! .. Så det är snällast om jag tar den bussen..
Jag har lite fler alternativ, men jag tror det är så mycket folk på de bussarna å jag tror jag tar 07.10 bussen .. en 604 buss.. 




På tal om något annat, fick guide Martina i stan förut också via telefon :) .. Bra gjoort av mig tycker jag! .. okej. fick använda mig av hitta.se en gång. men ändå!!..  De andra gångerna hon ringde var jag duktig!! :) Bra gjort martina som förstod mig :D haha..


Kanske bäst att jag går och sover nu! Annars kommer jag ALDRIG orka upp vid 6 tiden i morgon.!  ...

SOV GOTT ALLA! .. Vet inte om ag kommer vara inne något fram tills söndag eller senare, beror på när jag fått tillgång till dator!! :) pusskram