Sammanfattning

Jag trodde att förkylningen hade försvunnit när jag vaknade imorse, men det hade jag fel om...

Igår var jag på mitt första Pump pass år 2015 på Hälsohuset i Forshaga och oj vilken skillnad det var att gå på ett pass i jämförelse med gym som jag är van vid. Under ett pass som exempel Pump tränar man olika muskelgrupper till olika låtar som totalt blir 3-4min per muskelgrupp.. Det är skillnad på gymmet då jag kör olika reps på tyngre vikt, ex 4x15.

Nästa bokade pass är onsdag och fredag.. Då blir det äntligen Jumping Fittness! Studsmattshoppning!! En favorit! 

Jag och syrran har köpt träningskort på Hälsohuset under sommarn där kommer jag att köra pass men samtidigt har jag kvar mitt träningskort på det andra gymmet, där jag tränar i vanliga fall och där jag kommer köra gym även i sommar. Förhoppningsvis kommer jag att fortsätta köra hårdträning under sommarn för att i september vara med på ett lopp som heter action run och är i Örebro. En hinderbana genom Örebro centrum på 7,5 km, liknande hinderbanan som är med i gladiatorerna på TV4. Jag ser även att vikten börjar stiga igen lite smått och LCHF kilona som jag gick ner i höstas börjar komma tillbaka.. Jag vet att LCHF är en diet som fungerar på mig, men jag vill träna och äta ordentligt för att hålla kvar musklerna och därför ska jag inte äta LCHF i i sommar, men vi får se hur det blir till hösten! 


Nu är jag ledig i två dagar och jag ska snart snöra på mig gympaskorna och bege mig upp mot motionsspåret vid sisu för att ta en morgonpromenad, och ja det är fortfarande imorgon för mig eftersom att jag är LEDIG! Ikväll ska jag gå till gymmet. 

(Jag och min kollega Nettan från Vårruset.. Denna bild, som egentligen är en film, cirkulerar på Karlstads stadsbussar!!). 


Och jag vet att jag inte borde träna när jag är förkyld med har egentligen bara hosta kvar så jag struntar i det och träna ändå.. Förkylningen började förra veckan när jag var med på vårruset, redan innan kände jag av förkylningen men struntade det.. Det gjorde inte saken bättre att jag va med på brännbollsturneringen förra lördagen i korta shorts och endast tröja och vi var ute hela dagen, men ack så värt det var.. vi kommer ändå fyra av 16 lag.. vilket var bättre än förväntat. 

(Fotograf: Ann Karlsson - Laget: Billy's Brända Bollar!, rockabilly tema!). 

(Fotograf Ann Karlsson - här står jag på planen för att kolla om jag kan ta någon lyra.. Vilket jag inte kunde, enda gången jag ens var i närheten var då jag spräckte tröjan i armhålorna på BÅDA sidorna!!!! Jag såg att bollen närmade sig mig och jag gjorde mig redo att ta den genom att sträcka armarna mot luften.. Och gjorde de i en lite för hastig rörelse, med tanke på att jag hörde ett knak.. Och förstod direkt att tröjan gick sönder.. Haha, så fokus lämnade bollen kan jag säga,. så nej, ingen lyra för mig denna turnering inte!.. Haha!!) 

Nu knyter ja snart på mig dojorna och går ut... Njut av dagen!