Min energi är otroligt hög!

En fullspäckad dag som började med att jag absolut inte orkade gå upp när klockan ringde kl 06.00... Så, jag trog mig fram till 7.30 - vilket fick konsekvensen att jag inte åt frukost, gjorde mig knappt iordning och fick småspringa  till bussen.. Men om vi ska vända detta till något positivt då, 
- jag fick sova ut! ✔️
- jag har en muggtermos som jag kan dricker tea ur på bussen, ✔️ Jag dricker bara fett-tea som frukost morgon och har med mig ryskyoghurt och osockrade hallon som jag kan ta till mellanmål OM jag blir hungrig! 
- Jag hade redan dagen innan gjort i ordning hallon + ryskyoghurt (med en skvätt grädde i!) ✔️
- jag brukar inte ha mer än maskara på mig annars, så där blev de ingen skillnad! ✔️
- jag fick en bra morgon promenad till bussen som ligger 1km högst upp i en backe! ✔️

Så egentligen gjorde det inte så mycket att jag drog på snoset i 1.5h extra! Men det får inte bli någon vana!!. 

Efter skolan gick jag med Helén på stan en sväng, köpte äntligen klockan jag ville ha och lite annat pyssel! Sen åkte jag hem och i stort sett vände, för att hoppa in i nästa bil som skulle ta mig ull till Västra Ämtervik för att fotografera en tidigare hemlös katt som nu fått ett hem.. detta gjorde jag genom katt skyddet i Värmland (tror jag?!). Ni som känner mig vet ju vad jag tycker om Katter.. Inga favoriter kan jag i alla fall säga! Men denne katt var så skygg att de inte var några problem från mig sida!
Sen åkte vi hem och vände igen.. Dags för handbollsträning.. Och vi sprang ute.. Det gick faktiskt bra och var riktigt skönt måste ja säga, kallt men skönt! 

Så varför är jag uppe så sent nu då kanske ni tänker ?. Jo, torsdagar är handbollsträningen inlagd ganska sent på (21.00-22.15). Konstigt nog finns och i alla fall idag fanns energin kvar trots att tiden är så sent, men jag blir så glad när vi har fantastiska tränare och en trupp som är bra (om alla bara ser till att komma till träningarna samtidigt). Jag kanske lider av något? Men min energi är super hög under träning, och inte bara på fokuset träning (för där blir även jag trött) men på de runt om kring.. Att peppa lagkamraterna, vara glad och ge gärnet både psykiskt och fysiskt!! Dock är det svårt att varva ner efter ett hårt fysiskt pass.. direkt jag kommer hem måste jag landa lite innan jag går in i duschen och sen lägger mig! Så jag stekte upp bacon, smälte ost och drack fett-tea till detta! Låter de skumt? Jag håller faktiskt med, men det får mig mätt och det är poängen med LCHF!  

Alltså har jag idag ätit:
Frukost - fett-tea
Lunch - En liten lax med ett ägg och sallad + 1st babybell - dricka Celsius. 
Mellanmål - ryskyoghurt + hallon - dricka Vatten.
Kvällsmat - bacon & ost + fett-tea. 

Är nöjd med dagens intag av föda! Hållt mig mätt hela dagen och det är hela poängen!