GLAD PÅSK!

glad påsk på er alla :)

Idag är det en ganska speciell dag :) inte bara för att det är Påsk utan för att david får äta godis :) haha , det var väldigt länge sendan han fick äta godis regelbundet sisst :) 5 år sedan torr jag :) .. duktig min grabb ;) så, idag har vi vart till ica och köpt godis :) fick pengar av david mormor, vi åt frukost där serru :) tyväärr köpte jag ingetpåskägg som jag ville ha, det fanns ju fan inte :o så det fick bli vanligt enkelt ica godis :)

klockan 14:30 ska vi hem till min mormor och äta mat.. gött de :) Ikväll blir det antagligen pizza :)

Igår lagade jag och Joel tacos, medas ´david och sibbe var ute ... :)  vilket team vi är joel :)
Vi längtade självklart efter linnea också osm inte vill komma även om vi kunde hämta henne :o :) haha, men vi ska hämta henne på onsdag... ser fram emot sommaren då vi ska till småland ;) Jävlar vad vi kommer äga stället ;p  

Igår såg jag även på Pince of Egyypt.. den gick på tv:n, och jag vågar inte se någon hemsk film ensam så det fick bli den teckade :) även om den är lite hemsk den med .. Men iaf så i swn filmen sjunger de en låt med  Mariah Carey & Whitney Houston. When you believe, en ganska fin låt må jag säga.. sitter nu och lyssnar på den .. :) det är även fint väder så antar att jag ska gå ut en vänna också :) åkte ju moped hit i förrgår :) då är de vår kan jag säga fast det är väldigt kallt .. :)

Familjen Karlsson är i dansamr nu också på handbollscup.. tycärr har tre av dem fått magsjukan :/ usch och fyy... krya på er..

Ha en trevlig påsk :)
kram kram ..