Happy New Year!

Snart är det 5 veckor sedan som jag började fuska (på riktigt) med LCHF, det har blivit dricka,  pizza, choklad, pasta, POTATIS och bröd i olika former och färger! 
Men fusket varar inte för evigt som ni kanske förstår då detta såklart har synts på vågen! 
Vi är inne på året sitt sista dag och med de säger jag hej då till all vanlig mat och från och med i morgon kör jag igång stenhård med LCHF igen, (med vissa undantag då vi tar examen de närmaste dagarna). Då tycker jag med all rätt att man är värd att unna sig något särskilt och speciellt och även när jag åker utomlands då det kan va svårt att hålla det helt och hållet, och framförallt tråkigt! 

Tidigare i dag besökte jag gymmet för sista gången år 2014. För att få ett kommande bra år så tror jag att man ska avsluta den sista dagen på året på bästa sätt och med de körde jag styrka och kondition i 2.5h. Det var helt underbart att köra slut på kroppen, man ska göra sig förtjänt av maten ikväll! 

När jag kom hem från gymmet var det daga att äta någonting, och det är lite typiskt att jag kom på såhär sent under fusktiden att jag inte ätit havregrynsgröt någon gång!!! Tur att jag kom på det innan dagen var över! Havregrynsgröt är verkligen någonting jag älskar och saknar! Fullkorns havregryn, psylliumfrön, linfrön och solrosfrön fick den bestå av idag! :) 

Dags att hoppa i duschen och påbörja att göra sig i ordning då vi ikväll ska vara hos min syster och hennes man och fira nyår, det blir i stort sett ganska lugnt med god mat. 

Hoppas eran sista dagen på året har varit lika bra som min och hoppas att ni får en trevligt nyårskväll och ett gott nytt år! KRAM