Livet på en pinne.

Då var det dags igen, i morgon kör jag 2 nattjobbs nätter i rad. Så är sitter ja, eller halvligger i soffan och försöker hålla mig vaken så länge som det går för att i morgon kunna sova på dagen så länge som de är möjligt! Sen är jag ledig i helgen, barnvakt åt Selma (syrrans barn) hela helgen och vi ska bo hos Davids föräldrar som är bortresta :) det ska bli riktigt mysigt måste jag säga. :) 
Sen efter helgen är det återigen dags för 2 nätter med jobb! De positiva med att jobba natt är bland annat att arbetsdagarna blir färre, och även om det inte är många men de märks.. 

Sen var de ju detta med träning också .. Nej säger ja nu... Förutom action run och spinningen som jag har en gång i veckan så har jag tappat greppet om träning och hälsosam kost för tillfället.. 
Idag på spinningen fick ja sån håll.. Haha, men de var bara att hålla god min och bita ihop... Jag önskar att det endast är en period (som jag vet kommer då och då) som förhoppningsvis går över... Att jag snart kommer in i "normal" vanor med kost och träning igen... 
För kommer jag tillbaka till "mitt rätta jag" så får jag inte håll och jag mår så mycket bättre både psykiskt och kroppsligt! För just nu känner man sig tung och trött, och svullen på kvällarna.. Ni vet sån där svullen mage man får av vitt bröd och dåliga vanor utan träning.. Haha!!!  

Men bara för det så betyder inte det att jag inte njuter av dagarna som går.. Mycket i livet börjar falla på sin plats.. Huset vi bygger går framåt, jobbet är fantastiskt (för det mesta).. Sen har jag fantastiska människor runt mig som får mig att le i stort sett alla vakna timmar på dygnet!  Livet på en pinne... 

Nu hoppas jag bara energin till träningen kommer tillbaka.. Men jag stressar inte.. Det löser sig!  

Efter dagens spinning! Grymt jobbat alla deltagare!!! 

Frukost och fika med Mammas hemmagjorda saft & bullar.. Jag njuter! 

När man jobbar helg skall man alltid njuta på ett bra sätt!  

Husbygge.. 

En favorit tjej! ❤️


Glada efter Action Run 2015! 


Det blir fantastiskt när träden försvinner.. Utsikten över sjön och solnedgången som speglar sig när man tittar ut genom fönstret på vågat framtida hus! 



De där mjölkglaset efter ett hårt träningspass... 😱