Det går riktigt bra nu!
MINUS TRE KILO!!!!!!
Det är tydligt, jag har hittat min metod, en metod som fungerar perfekt för mig! I morgon har jag varit LCHF-are i 2 hela veckor och vikten går ner.. Fortsätter kämpa!
Idag tog jag mig tid till att baka bröd som jag kan äta, både mjukt och hårt bröd.
Det är fler som bett mig om receptet och jag själv hittade receptet på de hårdabrödet på en blogg (www.56kilo.blogg.se) och de mjuka rostbrödet hittade jag på en LCHFhemsida (www.lchfgourmet.se).
Jag kommer dela med mig av receptet här också:
De mjuka rostbrödet:
12st stora ägg
50g smält smör
1 1/2 dl Pofiber
1 1/2 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
1 tsk salt
Solrosfrön (uppe på)
Sätt ugnen på 175grader,
Vispa äggen poröst & häll i de smälta smöret. Blanda de torra ingredienserna och blanda väl i smeten. Häll i en smord form eller klädd med bakplåtspapper & toppa med solrosfrön eller valmofrön.
Grädda o mitten av ugnen i 45min.

Fröknäcke/Knäckebröd:
0.75 dl solroskärnor
0.5 dl pumpakärnor
1 dl sesamfrön
1/2 dl hela linfrön
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
1 msk kokosfett (jag använder från fittnesguru)
1 tsk Salt
2 1/2 dl Kokande vatten.
Tillsätt eventuellt någon krydda som basilika.
Lägg bakplåtspapper på en plåt. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Koka vatten och lägg i kokosfettet så det smälter. Häll vätskan över fröblandningen & rör om ordentligt. Häll omedelbart upp smeten på plåten och sprid ut till en tunn kaka med en slickepott.
In i ugnen på 150grader i 45-60min. Ta sedan ut knäcket och skär upp i skivor (pizza skärare), ställ sedan tillbaka in i ugnen på 80grader med en träslev i ugnsluckan för att torka i ca 3h!.

Det går åt en del ägg, grädde, ost, kokosfett och frön när man går på LCHF! :D men klart värt när man ser att de fungerar! 
